Despre noi

Antares Romania SRL

Antares România este cel mai mare producator autohton de scaune ergonomice de birou si spatii publice. Oferim o gamă largă de scaune care îndeplinesc cu succes cerințele diversilor tipuri de utilizatori din diferite medii de lucru. Suntem parte a unui grup international fondat în anul 1992 cu filiale in Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Serbia si Bulgaria. De la început am crescut într-un ritm constant și progresiv, dezvoltându-ne în mod permanent cunoștințele, îndemânarea si capacitatea de producție împreună cu personalul companiei în scopul de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri. Antares România in 2015 a vandut peste 440 de mii de scaune și fotolii directoriale urmand ca in acest an sa depaseasca jumatate de milion . Acordăm atenție deosebită fiecarui detaliu regasit in componența produselor noastre iar atunci când dezvoltăm un model de scaun nou, ergonomia este de maximă importanță. Personalul specializat controlează fiecare pas al ciclului de producție, pentru a obține cel mai bun rezultat în ceea ce privește calitatea și valoarea.

Ca și dumneavoastră, iubim creativitatea și inovațiile, fără a sacrifica formele clasice viabile de- a lungul timpului, si anume: Calitatea , Functionalitatea, Design-ul. Facem tot posibilul pentru a îmbina toate aceste elemente în noua colecție ANTARES. Lucrăm împreună cu designeri de succes, pentru a vă aduce produse inovatoare, incarcate cu stil și eleganță care au luat naștere din pasiune.

Antares România este parte a unui grup international fondat în anul 1992 cu filiale in Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Tunisia. De la început, am crescut într-un ritm constant și progresiv, dezvoltându-ne în mod permanent cunoștințele, îndemânarea si capacitatea de producție împreună cu personalul companiei în scopul de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri.

Antares International produce mai mult de 1 milion de scaune și fotolii directoriale pe an, care ajung în toate colțurile lumii. Acordăm atenție deosebită fiecarui detaliu  regasit in  componența produselor noastre iar atunci când dezvoltăm un model de scaun nou, ergonomia este de maximă importanță. Personalul specializat controlează fiecare pas al ciclului de producție, pentru a obține cel mai bun rezultat în ceea ce privește calitatea și valoarea. Oferim o gamă largă de scaune care îndeplinesc cu succes cerințele diversilor tipuri de utilizatori din diferite medii de lucru.

Antares Romania | scaune.ro - Corporate Video from Antares Romania on Vimeo.

Experienta

Experienta pe piata (ani)
20
Proiecte cinema finalizate
84
Numar de clienti fericiti
21648
Scaune fabricate
4000000

Solicita oferta de pret pentru proiectul tau